Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко посів 22-ге місце у рейтингу голів держадміністрацій за версією журналу «Корреспондент».

Про це пишуть на сайті видання.

Рейтинг складений на основі низки показників: економічного, політичного, підтримки в місцевій раді, відносин із центральною владою, підтримки в парламенті і медійності на рівні країни.

«Оцінюючи рейтинги голів ОДА і єдиного голови столичної держадміністрації, ми виходили із припущення, що нам важливі для присвоєння місця як економічні показники регіону, так і особиста політична вага», – йдеться у статті в журналі.

Очолив рейтинг мер Києва, голова КМДА і лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. За 5-бальною шкалою він отримав 4,17 бала.

«Мер Києва Віталій Кличко продовжує утримувати 1-е місце нашого рейтингу. Він впевнено виграв столичні вибори в жовтні 2020 року і сформував у Київраді власну більшість. А тепер все активніше замислюється про повернення на всеукраїнський політичний рівень», – йдеться у статті.

На другому місці – голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко із 3,10 бала, третій – голова Київської ОДА Василь Володін (3,03 бала).

Останні місця у голів Луганської та Херсонської областей з результатами 1,98 і 1,95 бала. В голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка – 2,10 бала.