Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко провів робочу зустріч із керівниками міст обласного значення. Міські голови Луцька і Ковеля прислали на неї своїх заступників.

Як повідомила пресслужба Волинської облдержадміністрації, у зустрічі взяли участь заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, Нововолинський міський голова Борис Карпус, Володимир-Волинський міський голова Ігор Пальонка та заступник Ковельського міського голови Тарас Яковлев.

Робоча зустріч голови ОДА Юрія Погуляйка із керівництвом міст обласного значення відбулася у вівторок, 17 серпня. Обговорили питання підготовки до опалювального сезону, тарифів, будівництва об’єктів соціально-економічного розвитку, відзначення Дня Прапора та Дня незалежності України тощо.

Очільник області поцікавився у керівників міст проблематикою, з якою найбільше стикаються у роботі, та запевнив у повній співпраці з боку обласної влади.

Опісля перейшли до обговорення актуальних питань життєдіяльності області. Зокрема, основне питання – підготовка до опалювального сезону та недопущення підвищення тарифів.