Кабінет міністрів України на засіданні у четвер, 26 серпня, погодив призначення заступником голови Волинської облдержадміністрації Андрія Ярмольського.

Про це повідомляє нардеп Олексій Гончаренко у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, 9 серпня голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко звільнив одного зі своїх заступниківАнатолія Костика, який був одним із небагатьох представників Волині в керівництві ОДА.

Андрій Ігорович Ярмольський – син Ігоря Ярмольського, голови Луцької райдержадміністрації за часів президентства Порошенка (з січня 2015 року до 28 серпня 2018 року), багаторічного (понад 20 років) Маяківського (тепер – Княгининок) сільського голови.

Андрій Ярмольський з 2 березня 2021 року працює першим заступником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

До того, наприкінці грудня 2020 року, разом з татом Ігорем Ярмольським та Інною Бас, яка до літа 2020 року працювала на посаді заступниці голови Луцької РДА, був призначений позаштатним радником голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука. Однак Андрій Ярмольський отримав керівну посаду, а Ігор Ярмольський та Інна Бас – ні.

8 липня 2021 року липня Президент звільнив Андрія Бойчука з посади голови Івано-Франківської ОДА, призначивши на цю посаду Світлану Онищук, яка до того була заступницею голови.

Андрій Ярмольський залишився першим заступником голови Івано-Франківської ОДА. 

Довідково.

Андрій Ярмольський народився 13 грудня 1990 року в селі Маяки (тепер – Княгининок) Луцького району Волинської області. Освіта – повна вища (2013 рік). Закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» за спеціальністю «Правознавство», юрист. 

Андрій Ярмольський до призначення в Івано-Франківську був засновником низки юридичних фірм у Дніпрі та Києві. Також політик був керівником юридичного блоку компанії «Investment Service Ukraine – Інвестмент Сервіс Юкрейн». До сфери його професійної спеціалізації належали питання юридичного обслуговування іноземних клієнтів при здійсненні ними інвестицій в Україну.