Звільнився з посади першого заступника голови Ковельської районної державної адміністрації  мешканець міста Луцька Сергій Книш.

На цій посаді він перебував лише 4 місяці, пише «Ковель media».

Нагадаємо, 17 травня цього року заступник голови Волинської ОДА, куратор Ковельщини Олександр Троханенко представив працівникам районної державної адміністрації першого заступника голови Сергія Книша, на той час – голову громадської ради при ОДА, добре знаючи, що в нього у минулому вже був кримінал.

Ще у квітні 2021 року у голови Ковельської РДА Ольги Черен побувала група учасників війни на сході України, які висловили занепокоєння тим, що її першим заступником може стати Сергій Книш, з огляду на його судимість за хабар (під час слідства він ухилявся від органів досудового розслідування і його оголошували в розшук).

Захисники нашої держави побували у Луцьку в заступника голови Волинської ОДА Анатолія Костика, а потім – в голови Волинської обласної ради Григорія Недопада. Обох чиновників ковельчани просили запобігти призначенню Сергія Книша на посаду першого заступника голови РДА. Втім, призначення відбулося.

Прийшовши на посаду, Сергій Книш влаштував капітальний ремонт у своєму службовому кабінету №517, який розташований на п’ятому поверсі Будинку рад. Замінив вхідні двері, підлогу та меблі. Кажуть, що витрачено було в межах 60 тисяч гривень.

До речі, цей кабінет належить районній раді і перебуває у користуванні районної державної адміністрації. Власник не надавав жодних дозволів на ремонт із заміною дверей та меблів.

Уже звільнений з посади Сергій Книш хоче забрати встановлені нові вхідні двері та меблі. Їх можна замінити, але трапилася оказія – невідомо куди поділися старі двері та меблі…