Останні записи з Путіним були постановчими – блогери розкрили деякі подробиці «бункера» Путіна, в якому він приймає чиновників і звідки ведуться записи його переговорів.

«Бункер Путіна» виявився дивною спорудою, більше схожою на знімальний павільйон на телебаченні. При цьому одразу виникає питання – а чи реальний президент Путін знімається в цьому «бункері»? І чи існують взагалі реальні записи з реальним президентом РФ?

Про те, що нікчемний обнуленош воліє не залишати свій бункер останні кілька років відомо кожному.

Але ось здригнулась рука оператора Першого каналу, який показав справжній інтер'єр плішивого кабінету, додала кілька цікавих штрихів до портрета кремлівського параноїка.

На відео якийсь ангар у якому поспіхом споруджені декорації, що імітують офісні. На залитій світлом галогенових ламп сцені двоє: обнулениш і його візаві.

Все це виглядає настільки нереалістично, що навіює думку про комп'ютерну симуляцію.

Якщо придивитися, то це не загородки, а просто світлі частини стін. Зверху це відображення якісь хитрі у темних частинах стіни. Бліки одні й самі на світлих і темних частинах. Темний матеріал той самий, що й збоку від панелі з гербом.

Хоча так, обстановка повної таємності навколо Путіна, звичайно, смішна. Народ нічого не знає. Це добре. Головне, що ніхто крім пів дюжини найближчих співробітників взагалі не розуміє, що в нього в голові. Ідеться навіть не про плани на майбутнє, яких я думаю просто немає.

Ніхто не знає, що ця людина реально розуміє в навколишньому світі.

Параноя та жах. Він сам сидить трясеться і поступово заповнює своїм страхом країну.

А може це лише копія? Черговий двійник Путіна, про які вже неодноразово писалося, як і писалося про те, що реальний Путін, можливо, давно помер.