Військовий експерт Павло Нарожний вважає, що росія продовжить масові ракетні обстріли території України попри те, що їм не вдається досягти бажаного результату. 

Про це він розповів в ефірі ГІТу.

Вони, на жаль, будуть – ці обстріли. Будуть неодноразово. Важко сказати скільки, але ще 2-3 таких обстріли ми побачимо стовідсотково, бо росія ще спроможна виробляти свої ракети. Вони роблять приблизно одну ракету на добу. Тобто пройшов місяць – і 30 ракет вони можуть отримувати, – каже Нарожний. 

З його слів, путін наразі пробує затягувати Білорусь у війну проти України. Проте, як вважає експерт, лукашенко поки намагається певним чином уникнути цього:

Він (лукашено. – ред) може стріляти ракетами, бо так він робить хоч якусь видимість, що наносить ураження Україні. Це більше нагадує агонію, хоч для якоїсь картинки  для внутрішнього російського споживача, мовляв, ми тут бомбардуємо Україну. 

Павло Нарожний додав, що попри те, що обстріли нашої держави продовжаться – ніяких серйозних військових чи цивільних об'єктів противник вже не спроможний розбомбити.