Колишня дружина Анатолія ТимощукаНадія Навроцька в ефірі ГІТ у проєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» розповіла про його принципи та ставлення до власних дітей.

«Я знала, що в нього досить пусте нутро, але ж не настільки!», — прокоментувала вона байдужість чоловіка до розв’язання росією війни з Україною.
«Здається в 2005 р., перед Чемпіонатом світу з футболу після збору він приїхав і сказав: «Я не буду співати гімн, тому що половина команди співає, половина не співає. Краще тоді нікому не співати, бо боюся що тренер не викличе в збірну», — прокоментувала колишня дружина безпринципність та відсутність патріотизму в Анатолія Тимощука.
«Ми не можемо ніяк розподілити майно, тому що він все це затягує… Що стосується Луцька, то всі суди були куплені», — розповіла Надія Навроцька про переділ майна подружжя.
«Жодна тварина не хоче своїм дітям поганого. А Толік намагався заради того, щоб доказати, яка я погана мама, він затіював судовий процес з психіатрами для того: щоб довести, що його діти розумово відсталі. Це такий абсурд. Зараз діти: одна в десятому класі гімназії. Це найвище, що може бути в Німеччині. Друга — в середній школі, тобто які розумово відсталі? Розумієте, він не має елементарних інстинктів», — розповіла колишня дружина Тимощука про його ставлення до дітей.