Учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти запрошують взяти участь у «Найнуднішій олімпіаді України». Захід відбуватиметься у дистанційному форматі в межах Національного Фестивалю "Код Нації".

Про те, який це за захід та як виникла ідея його започаткувати говорили в прямому етері ГІТу з виконавчим директором фестивалю «Код Нації» Денисом  Ніконовим.

З його слів, засновником та організатором «Найнуднішої олімпіади» є Національний фестиваль "Код Нації».

«Цей культурний, освітній і спортивний проєкт було утворено рік тому трьома неприбутковими організаціями, які релокувалися через події повномасштабного вторгнення. Вони були вимушені продовжувати свою діяльність на задоволення своїх статутних цілей, тому утворили цей проєкт», – розповів експерт.

Спікер переконаний, що такі заходи розвивають молодь зокрема і наше українське суспільство. Разом з тим допомагаючи нашим ЗСУ наближати перемогу. Ідея створити таку подію виникла у вчителів під час робочої зустрічі.

«На зборах ми обговорювали, що типові олімпіади вже віджили себе, вони повторюються, нудні та нецікаві дітям. Таким чином ми йшли від зворотнього і вирішили провести свою найнуднішу олімпіаду, щоб привернути увагу до чогось нового», –  додав пан Денис

Які завдання укладають для олімпіади, як можна зареєструватися та допомогти цим нашим військовослужбовцям, дізнавайтеся у ВІДЕО: