У середу, 3 листопада, члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 1, 10, 127».

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Так, на автобусному маршруті загального користування №1 «Надрічна – Стрілецька» працюватиме 8 одиниць транспорту.

Автобуси рухатимуться за маршрутом (проспектами, вулицями) у прямому та зворотному напрямках: Надрічна, Садовського, Дубнівська, Авторемонтна, Рівненська (Дубнівська), Київський м-н, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Ківерцівська, Стрілецька (місце міжзмінного відстою на вул. Надрічній).

На автобусному маршруті №10 «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) – Окружна» працюватиме 7 одиниць техніки.

Маршрут пролягатиме (проспектами, вулицями):

  • у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Богдана Хмельницького, Гнідавська, Станіславського, Бендедіалі, Дружби Народів, Окружна;
  • у зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський м-н, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місце міжзмінного відстою на вул. Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) та вул. Окружній (ринок “Ринок Новий”).

На автобусному маршруті №127 «Луцьк – Озденіж» працюватиме один автобус, який рухатиметься у прямому та зворотному напрямку: Привокзальний м-н, Президента Грушевського, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, с. Зміїнець, с. Милуші, с. Княгининок, с. Сирники, с. Буків, с. Іванчиці, с. Озденіж (місця міжзмінного відстою на Привокзальному майдані та у с. Озденіж).

Участь у конкурсі можуть брати:

  • міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5 по маршрутах №1, 10;
  • автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2 по маршруту №127.

Документи можна подавати до 19 листопада 2021 року. Сам конкурс відбудеться 9 грудня цього року.

Нагадаємо, власниця ВТП «Санрайз» ЛТД  «Санрайз» Олена Голєва в ефірі ГІТу розповідала, що її підприємству планують заборонити обслуговувати автобусні маршрути №1, №8 і №10.

Також нагадаємо, що директору Луцького підприємства електротранспорту Володимиру Пуцу оголосили догану за порушення фінансової дисципліни.