У Луцьку нарешті знайшли перевізника на маршрут №127 «Луцьк – Озденіж». Ним став ФОП Голубович І.А. Він також обслуговуватиме маршрут №1 «Надрічна – Стрілецька».

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому Луцької міської ради.

Конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом №127 «Луцьк – Озденіж» відбувся 9 грудня. Аби змусити перевізника їздити в села, цей маршрут на конкурсі прив’язали до іншого – №1 «Надрічна – Стрілецька» – і подавали як один конкурсний об’єкт.

Нагадаємо, власниця ВТП «Санрайз» ЛТД «Санрайз» Олена Голєва в ефірі ГІТу розповідала, що її підприємству планують заборонити обслуговувати автобусні маршрути №1, №8 і №10.

Також нагадаємо, села Буків та Озденіж, які з жовтня 2020 року належать до Луцької міської громади, у квітні 2021-го залишилися без будь-якого автобусного сполучення. Це сталося після того, як місцевий перевізник припинив здійснювати перевезення за маршрутом «Луцьк – Озденіж».

У червні Луцька міська рада оголосила конкурс на перевезення за цим маршрутом, але охочих їздити до віддалених сіл громади не знайшлося.

На засіданні виконкому 3 листопада оголосили конкурс на два об’єкти: окремо на маршрут №10 «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) – Окружна», і разом на два маршрути – №127 «Луцьк – Озденіж» і №1 «Надрічна – Стрілецька».

Переможцем на маршрутах №127 і №1 став підприємець Голубович І.А. Після затвердження результатів конкурсу на засіданні виконкому з ним укладуть договір на 1 рік.

На автобусному маршруті загального користування №1 «Надрічна – Стрілецька» працюватиме 8 одиниць транспорту.

Автобуси рухатимуться за маршрутом (проспектами, вулицями) у прямому та зворотному напрямках: Надрічна, Садовського, Дубнівська, Авторемонтна, Рівненська (Дубнівська), Київський м-н, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Ківерцівська, Стрілецька (місце міжзмінного відстою на вул. Надрічній).

На автобусному маршруті №127 «Луцьк – Озденіж» працюватиме один автобус, який рухатиметься у прямому та зворотному напрямку: Привокзальний м-н, Президента Грушевського, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, с. Зміїнець, с. Милуші, с. Княгининок, с. Сирники, с. Буків, с. Іванчиці, с. Озденіж (місця міжзмінного відстою на Привокзальному майдані та у с. Озденіж).

Переможцем на маршруті №10  «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) – Окружна» визнали ТзОВ «Преміум-Сервіс ЛТД», який до проведення конкурсу був призначений тимчасовим перевізником. Тепер з ним укладуть договір на 5 років.

На маршруті працюватиме 7 одиниць техніки. Він пролягатиме (проспектами, вулицями):

– у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Богдана Хмельницького, Гнідавська, Станіславського, Бендедіалі, Дружби Народів, Окружна;

– у зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський м-н, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місце міжзмінного відстою на вул. Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) та вул. Окружній (ринок “Ринок Новий”).