Віктор Главічка, який у часи Януковича, з 2011-го до 2013 року, працював начальником Луцького міського відділу Державтоінспекції, очолив відділ транспорту Луцької міської ради.

Про це стало відомо з розпорядження міського голови Ігоря Поліщука від 8 липня 2021 року.

Іншим розпорядженням Поліщук перевів Володимира Степанова з посади начальника управління транспорту та зв'язку Луцької міськради на посаду головного спеціаліста відділу транспорту за згодою сторін.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді відбувається реорганізація через зміни в чинному законодавстві, а також через необхідність організації роботи виконавчих органів у зв’язку із приєднанням до Луцька територіальних громад. 

Главічка до цього був головним спеціалістом відділу логістики перевезень управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради.

«Перевести Главчіку Віктора Йосиповича з 09 липня 2021 року на посаду начальника відділу транспорту Луцької міської ради з посади головного спеціаліста відділу логістики перевезень управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради у зв’язку з успішним проходженням стажування з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», – йдеться в розпорядженні Поліщука.

Віктору Главічці присвоїли 11-й ранг посадової особи місцевого самоврядування і встановили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

Довідково. Віктор Главічка проживає в Луцьку. Одружений, виховує 2 доньок. У 1991-1993 роках служив у лавах Збройних сил України. З 1993 року по 1998 працював вчителем, оскільки має педагогічну освіту. З 1998 року працює в органах МВС. Працював у міському ДАІ, управліні ДАІ області. У 1998-2003 роках був інспектором дорожньо-патрульної служби. У 2003-2005 - інспектор з агітації та пропаганди відділення ДАІ. У 2005 -2011- начальник сектору моніторингу і юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю. З 2011 по 2013 роки працював начальником відділу ДАІ Луцького МВ. З 2013 року – інспектор УДАІ УМВС України у Волинській області.  У 2014 році він виконував обов’язки начальника ДАІ Луцького МВ, претендував очолити ДАІ міста на постійній основі, але не пройшов атестації. Із 2019 до 2021 року працював у ГУНП у Волинській області.