Звільнили начальника управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергія Шабалу, який очолював земельне управління з 2011 року.

Про це йдеться в розпорядженні, яке 8 липня підписав міський голова Ігор Поліщук.

Шабалу звільнили «у зв'язку зі змінами в організації праці та скороченням посади».

Нагадаємо, у Луцькій міській раді відбувається реорганізація через зміни в чинному законодавстві, а також через необхідність організації роботи виконавчих органів у зв’язку із приєднанням до Луцька територіальних громад. 

Раніше, 1 липня, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк підписала розпорядження про переведення  на посаду директора департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Луцької міської ради Веніаміна Туза. Він також залишився головним архітектором міста.

Веніамін Туз до того очолював управління містобудування та архітектури. Його призначили керувати новоствореним департаментом «як переможця конкурсу». 

Тузу присвоїли 9-й (дев'ятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування і встановили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.