Ексочільниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко каже, що не подавати її кандидатуру на очільника реорганізованого департаменту освіти вирішили на сімейній раді.

Про це ексчиновниця повідомила в коментарі ІА «Конкурент».

Нагадаємо, нещодавно у Луцькій міській раді ліквідували управління освіти, натомість створивши відповідний департамент. Новий структурний підрозділ очолив директор ліцею №27 та депутат Луцькради Віталій Бондар (фракція «За майбутнє»). Розпорядження про його призначення підписав міський голова Ігор Поліщук. У документі йдеться, що Бондар отримав посаду, оскільки став переможцем конкурсу. До того багато років керівницею луцької освіти була Зіновія Лещенко.

У розмові із журналістами освітянка була небагатослівна. Каже, що в неї дуже багато планів, але розповідати про них наразі не хоче.

«Я не готова зараз про це говорити. Поки що беремо паузу в наданні будь-якої інформації і в коментарі будь-якому виданню. Я дуже втомилася. Чесно. У мене дуже багато планів. Вони досить яскраві, абсолютно не затьмарені якимось сумом чи невпевненістю. Але була сімейна рада, є певні плани, але я думаю, що ми з вами до них повернемося, коли вони будуть реалізовуватися в практику», – лаконічно відповіла освітянка.