Управління Держпраці у Волинській області очолив депутат Луцької міської ради (фракція «Батьківщина»), голова земельної депутатської комісії Луцькради, ексрадник голови Волинської обласної ради Олександр Козлюк.

Про це Олександр Козлюк написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Від сьогодні заступив на посаду начальника управління Держпраці у Волинській області. Провели першу робочу нараду, під час якої познайомився з колективом та обговорили найближчі плани та завдання», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, до цього управління Держпраці на Волині очолював Андрій Міцевський. До речі, на офіційному сайті управління ще не встигли внести зміни, тож Міцевський ще зазначений як начальник територіального підрозділу.

Хоча на фейсбук-сторінці управління 24 серпня о 17:12 розмістили вітання з Днем Незалежності України за підписом Оксани Рубльової, яка названа т.в.о. начальника управління Держпраці у Волинській області.

Також нагадаємо, що Андрій Міцевський очолював управління 7 місцяв: він був призначений на посаду 12 січня 2021 року. Він протримався тут довше ніж попередник – Андрій Смоляров пробув у цьому кріслі менш ніж 5 місяців: був призначений 1 липня 2020 року, а  звільнився за власним бажанням наприкінці листопада 2020 року.

А дружина народного депутата із команди Ігоря Палиці на Волині В’ячеслава Рубльова – Оксана Рубльова уже двічі виконувала обов’язки начальника управління: після звільнення з посади Андрія Смолярова і Андрія Міцевського. Причому вона прийшла на роботу в управління одразу на посаду першого заступника начальника, хоча до цього на жодній керівній посаді не працювала, а під час декретної відпустки була інстаблогеркою. 

Довідково.

Олександр Козлюк народився 18 вересня 1976  року в Луцьку.  З вересня 1992 року до червня 1996 року навчався у Володимир-Волинському сільськогосподарському технікумі. Вищу освіту здобув у 2004 році в Луцькому державному технічному університеті, факультет «машини та обладнання» (спеціальність інженер-механік). Другу вищу освіту здобував у 2009-2011 рр. у ПрАТ «ВНЗ» Міжрегіональна академія управління персоналом» за спеціальністю бухгалтер-аналітик.

Трудову діяльність розпочав у серпні 1996 року контролером на Луцькому ринку. З вересня 2002 року до червня 2007 року – менеджер зі збуту, заступник начальника відділу ТзОВ «Каскад-Продакшн».

З липня 2007 року до липня 2008 року – директор ПП РТА «Ліга-Центуріон».

Був депутатом Луцької міської ради V скликання (2006-2010 р.) від Українського народного блоку Костенка і Плюща.

З липня 2008 року до січня 2011 року – радник міського голови, директор департаменту підприємництва Луцької міської ради. З січня 2011 року начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради.

У 2015 році обраний депутатом Луцької міської ради від Луцької міської партійної організації БПП «Солідарність». У 2017 році вийшов із фракції БПП «Солідарність» та став позафракційним. Волинська «Солідарність» заявила про його відкликання з міськради через підтримку партії «УКРОП» і обрання секретарем міськради Ігоря Поліщука, однак Козлюк надалі залишався депутатом міськради.

У березні 2017 року став працювати радником голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

У жовтні 2020 року обраний депутатом Луцької міської ради від партії ВО «Батьківщина». Голова фракції ВО «Батьківщина». Голова постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.