Покриття баскетбольного майданчика Володимир-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, яке почало руйнуватися, фірма-підрядник відновить за власний кошт.

Про це повідомляють на офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради.

Нагадаємо, менше місяця протрималося покриття новозбудованого баскетбольного майданчика ЗОШ №2 Володимира-Волинського. На ньому утворилися діри. Громадський активіст Тарас Сватко звернув увагу, що майданчик збудовано всупереч будівельних норм і державних стандартів.

«Представники міської влади Володимира-Волинського відреагували на факт пошкодження покриття одразу після виявлення проблем та зустрілись з представниками фірми-підрядника 19-го серпня. В результаті обговорення домовились, що підрядник усуне недоліки за власний кошт», – йдеться у дописі на сайті міськради.

Минулого тижня уже розпочато повний демонтаж покриття. На місце проведення робіт виїхали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту В’ячеслав Петрук, адміністрація навчального закладу, на території якого розташований майданчик, працівники управління інфраструктури та фірми-підрядника «Волиньекобуд».