На розгляд сесії Володимир-Волинської міської ради від директора КП «Полігон» Володимира Собіпана надійшла пропозиція щодо виділення понад 500 тисяч гривень на ремонт бульдозера, вартість якого становить 100 тисяч і який придбали за завищеною ціною – 1 122 000 грн. Щодо цього свого часу було кримінальне провадження. За принципової позиції депутатів рішення не було ухвалене.

Ситуацію описав громадський активіст Тарас Сватко на своїй сторінці у фейсбуці.

Свого часу він провів розслідування щодо розкрадання бюджетних коштів на будівництві третьої черги сміттєзвалища полігону твердих побутових відходів в Володимирі-Волинському.

«Розкрадання цих коштів відбувалося групою осіб: начальник УЖКГ, перший заступник міського голови, міський голова, посадовці з ОДА, начальник ГУ НП у Волинській області, посадовці місцевого СБУ, міністр екології, з використанням покійного директора КП «Полігон», та за сприяння народного депутата по 19-му окрузі», – стверджує Сватко.

У рамках цього тендеру придбали бульдозер на суму один мільйон сто двадцять дві тисячі гривень. Хоча справжня вартість цього чудо-транспорту, за словами громадського активіста, виявилася в районі 100 тисяч гривень.

«Оскільки перший заступник все той же, начальник УЖКГ покарання не поніс, а пішов на підвищення в РДА, нардеп продовжує сприяти – то на розгляд цієї сесії Володимир-Волинської міської ради, від нового директора КП «Полігон» Володимира Собіпана, надійшла пропозиція щодо виділення понад 500 тисяч гривень на ремонт бульдозера, вартість якого становить 100 тисяч і який придбали за 1 122 000 грн. Це мені нагадує історію з сердечком (інсталяцією Я❤️Володимир), коли встановили інсталяцію менш як за 20 тисяч і потім капітально відремонтували її за 250 тисяч», – пише Сватко.

Він додає, що завдяки принциповій позиції депутатів Олега Тимосевича, Олексія Панасюка і Костянтина Зінкевича міська рада не проголосувала за цю пропозицію.