Трьох керівників комунальних закладів обласної комунальної власності, у яких закінчився термін дії контрактів, комісія Волиньради рекомендувала призначити тимчасово виконувачами обов’язків.

Про це йшлося у понеділок, 27 вересня, на засіданні постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Закінчилися терміни дії контрактів очільників обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Віктора Смолярчука, обласного комунального підприємства з архівної справи Наталії Апанович, а також обласного редакційно-видавничого підприємства «Надстир’я» Світлани Політило.

За результатами обговорення члени комісії рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду у встановленому законодавством порядку звільнити зазначених осіб із займаних посад та призначити їх тимчасово виконуючими обов'язки керівників.

Нагадаємо, директори обласних комунальних закладів на постійній основі обираються на конкурсних засадах. Остаточні ж рішення щодо кандидатур приймаються на сесії обласної ради після проведення конкурсних процедур.