Депутат Луцької районної ради Іван Нискогуз, який сьогодні служить у лавах ЗСУ, звернувся до колег-чоловіків з ради із закликом йти до лав Збройних сил. Одночасно він закликав голову Луцької райради Олександра Омельчука звернутися з аналогічною пропозицією до голів місцевих рад Волинської області.

Депутатське звернення Івана Нискогуза опублікував телеграм-канал «Білий Дім на Волині».

«У Луцькій районній раді є близько 20 чоловіків-депутатів, які можуть показати особистий приклад та стати на захист України зі зброєю в руках у лавах ЗСУ. Це буде беззаперечним аргументом, що вони дійсно відображають інтереси їхніх виборців та допоможуть посилити бійців і підрозділи, які вже тривалий час на передовій без ротації», – написав в офіційному зверненні до голови Луцької районної ради депутат Іван Нискогуз.

До війни Іван Нискогуз працював керівником Волинського обласного протитуберкульозного об’єднання. З 26 лютого 2022 року – мобілізувався до ЗСУ.

Депутат-воїн пропонує всім колегам-чоловікам негайно вступити до ЗСУ, а голові райради Олександру Омельчуку – звернутися до голів місцевих рад Волинської області з таким самим закликом.

Депутатом Луцької районної ради Іван Нискогуз став у червні 2022 року за списком ВО «Свобода» – у зв'язку із смертю депутата райради Віктора Магурчака.

Нагадаємо, у зв'язку з реформою децентралізації районні ради втратили більшість своїх повноважень і фінансових ресурсів, але для їх ліквідації потрібно внести зміни в Конституцію України, що в час воєнного стану неможливо.