Волиняни Володимир Бондар і Микола Салівончик, які набрали найбільшу кількість балів у конкурсі на зайняття посади голови Державного агентства лісових ресурсів, не зможуть сісти в керівне крісло. Уряд не визначив переможця конкурсу.

Про це йдеться на сайті Кабміну.

«Кабінет Міністрів України не визначив переможця конкурсу за результатами співбесіди кандидатур, які набрали найбільшу кількість балів за результатами загального рейтингу кандидатів, відповідно до рішення Комісії з питань вищого корпусу державної служби», – таке резюме щодо конкурсу  на зайняття посади голови Державного агентства лісових ресурсів.

Нагадаємо, у конкурсі, оголошеному розпорядженням Кабміну 14 липня, взяли участь 8 кандидатів. 29 липня відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби, яка із 7 претендентів визначила 2 кандидатури на зайняття посади голови Держлісагенства України для внесення пропозицій суб’єкту призначення.

Найбільшу кількість балів за результатами конкурсу і співбесіди набрали волиняни Володимир Бондар (12,83) і Микола Салівончик (9,00).

Також нагадаємо, Володимир Бондар і Микола Салівончик у квітні 2021 року брали участь в конкурсі на посаду заступника голови Держлісагентства, але тоді так і не визначили переможця протягом відведеного 44-денного терміну.

Депутат Волинської обласної ради (фракція «За майбутнє») Володимир Бондар у 2020 році працював старшим науковим співробітником Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України.

Восени 2016 року став заступником голови Державного агентства лісових ресурсів України, а після звільнення голови з листопада 2017 року до вересня 2019 року виконував обов’язки керівника Держлісагентства.

Микола Салівончик зареєстрований у смт Любешів, нині працює у ПП «Айслаг» (Луцьк). Очолював агролісгоспи на Волині (ДП КСЛП «Ківерціліс» та ДП КСЛП «Ратнеліс») та ДП СЛАП «Рокитнівський держспецлісгосп» на Рівненщині.