Партія «За майбутнє» може брати участь у виборах до Верховної Ради і як самостійний гравець, і як учасник великого політичного об’єднання.

Про це під час зустрічі з партійним активом Волині у Луцьку 8 лютого заявив Ігор Палиця, керівник партії «За майбутнє», повідомляє ІА «Волинські новини».

«Для цього у нас ще мінімум два роки, якщо вибори відбудуться у 2023 році, як це заплановано», – сказав Палиця.

Ігор Палиця впевнений, що політсила «За майбутнє» подолає 5% бар’єр. Проте нині завдання партії, за його словами, взяти не 8%, а щонайменше 20%, зайти в коаліцію, мати представництво у владі.

«Якби сьогодні були вибори, то у Хмельницькій і Тернопільській областях й, само собою, у Волинській ми мали б перше місце, в Івано-Франківській області – стабільно друге. На Волині відсоток підтримки навіть дещо зріс. До слова, покращила результати й Одеська область», – повідомив Ігор Палиця, посилаючись на дані не відомих широкому загалу соцопитувань.

«Це свідчить про те, що на місцях робота триває, і її видно. Чи достатня вона? Напевно, ні, адже всі ми знаємо, що меж досконалості немає. Тобто довіра у людей до партії є, і вона зростає, – стверджує Палиця. – Заразом у людей починає виникати розчарування тим вибором, який вони зробили два роки тому, адже обіцянками ситий не будеш».