У середу, 29 вересня, вночі згорів автомобіль голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Як розповіла виданню речниця поліції Ольга Бузулук, повідомлення про те, що у селі Крупа горить автомобіль «Тойота Ленд Крузер», надійшло близько другої ночі.

Як стало відомо ІА «Волинські новини», автівка належить голові Підгайцівської громади Юрію Семенюку.

Інформагентству «ВолиньPost» Cеменюк розповів, що автомобіль стояв на території подвір’я біля будинку. Пожежа сталася приблизно о першій годині ночі. Вогонь першим побачив сусід, який і повідомив власника.

«Дивно, що не спрацювала сигналізація», – додає Юрій Семенюк.

Автівка згоріла вщент.

Нагадаємо, у січні 2019 року під Луцьком згоріли екскаватор та два автомобілі, що належали родині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Тоді зазначали, що причиною пожежі міг бути підпал. 

Тодішній голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко після пожежі заявив:

«Я оголошую війну «УКРОПу». 

Тоді він казав, що «є партія, яка присвоїла собі жупан влади на Волині».

«Звертаюся до намісників Палиці (тоді Ігор Палиця був головою Волинської обласної ради – ред.) Не чіпайте людей, які повірили мені і владі. Хочете, паліть машину мені. Люди рано чи пізно піднімуться, і підніму їх я. Однозначно. Бруд, який на мене ллється, мене абсолютно не цікавить», – заявив Савченко у 2019 році.

Після відставки з посади голови Волинської облдержадміністрації, у жовтні 2020 року, Олександр Савченко балотувався кандидатом у депутати Житомирської обласної ради від партії Ігоря Палиці «За майбутнє». Підпал техніки Юрія Семенюка у січні 2019 року досі не розслідуваний.

Нагадаємо також, Юрій Семенюк у коментарі ГІТу минулого тижня заявив, що перед місцевими виборами 2020 року його обманули деякі представники партії «За майбутнє», від якої він згодом балотувався на сільського голову. Тепер вони, за словами Підгайцівського голови, разом із трьома «свободівцями» в раді хочуть «з’їсти» Семенюка, щоб дерибанити гроші громади.