Повна заміна маршруток «Богдан» на тролейбуси і комфортабельні автобуси в Луцьку потребує значних інвестицій. Тому «бравада з боку міської влади і Ігоря Поліщука не завжди буде виливатися в реальні дії».

Про це в ефірі Громадського Інтерактивного Телебачення заявив луцький політолог Антон Бугайчук.

Антон Бугайчук аналізував разом із ведучим ГІТу Юрієм Кресаком перші 100 днів діяльності Ігоря Поліщука на посаді Луцького міського голови.

«Сто днів – це така дуже умовна дата. Це більше піар-акція. Мені здається, по роках можна звітувати», – вважає політолог.

Відповідаючи на питання, чи вдасться Ігорю Поліщуку втілити в життя ідею «Луцьк без маршруток», про яку він розповідає в кожному інтерв’ю, Антон Бугайчук сказав (на відео із 46:00 хв.):

«Мені здається, що отака от бравада з боку міської влади і Ігоря Поліщука не завжди буде виливатися в реальні дії, тому що «Богдани» кращі, ніж нічого в багатьох випадках. Бо в нас є Вишків, Вересневе, є новоприєднані села, з яких людей потрібно хоч якось вивозити. Тому вся заміна потребує таких інвестицій, до яких ми скоріш за все в цій каденції його ще до кінця не прийдем. Тобто я не вірю, що по завершенні цієї каденції Ігоря Поліщука і ради в нас не буде в місті «Богданів». Буде менше – це правильно, екологічніше, комфортніше, але погано їхати краще, ніж ніяк».