Керівництво Луцької районної ради має намір недобудоване приміщення терапевтичного корпусу Горохівської центральної районної лікарні перетворити на житловий будинок  із комерційним першим поверхом.

Про це йдеться у дописі пресслужби Луцької районної ради, який розмістив на своїй сторінці у фейсбуці радники голови райради Юрій Ройко.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук разом із радником Юрієм Ройком, студентами та депутатами побували у Горохові, де оглянули майно, яке перебуває у районній комунальній власності, зокрема недобудований корпус ЦРЛ.

Близько 30 років тому у Горохові поблизу центральної районної лікарні почали будівництво 5-поверхового терапевтичного відділення. Проте після зведення «коробки» справа далі не пішла. Будівля площею до 10 тисяч квадратних метрів простоює та руйнується.

Оглянувши територію та саме недобудоване приміщення, голова районної ради, депутати, студенти дійшли висновку, що іншого шляху, аніж пошук інвестора для переоблаштування терапевтичного корпусу під житловий будинок із комерційним першим поверхом, парковкою, відпочинковою зоною, немає.

«Знаю, що у Горохові не вистачає місць для діток в садочках. Частину приміщення недобудови можна використати під дитячий садочок, приватний ДНЗ. Щоб максимально використати потенціал цієї будівлі», – розповів депутат районної ради Віктор Білик.