У Луцьку в час пандемії, коли не вистачає кисню для важкохворих, коли щодня повідомляють про нові летальні випадки від коронавірусної інфекції, організували концерт із сотнями глядачів.

Про це в фейсбуці написав Olexandr Polyakov.

За його словами, організатором заходу була івент-агенція «Tikhonov Agency», концерт відбувся у середу, 31 березня, у РЦ «Промінь».

«Власник РЦ  «Промінь», кажуть, свідомий (Андрій Покровський). Карантин – порушено, бо в помаранчевій зоні заборонено проведення масових заходів з кількістю учасників понад 20 осіб), хто дозволив – теж відомо – Луцька міська рада», – йдеться в дописі.

Олександр пригадав, як минулоріч тодішній радник міського голови Ігор Поліщук раніше від офіційного рішення уряду та інших обласних центрів заборонив рух громадського транспорту в Луцьку.

Всі пам'ятають, як минулого року ми всі ходили пішачки. Так ото тоді, якщо було на день 2-3 випадки коронавірусу в Луцьку – то було вже сенсацією. А ми три місяці жили без транспорту, магазинів і т. д. Зараз – 50 і більше, зате концерти можна проводити.  Особисто я аж ніяк не хочу знову в повний локдаун на всю весну через чиєсь бажання заробити грошей та послухати музичку. А чи не пора показово штрафанути всіх причетних до організації даної дефеляди?  Я люблю рок-музику, але свідома людина розуміє, що краще послухати музику вдома, ніж жити в умовах локдауну, – написав Olexandr Polyakov.

Зазначимо, що сьогодні лучанин Микола повідомив ГІТу про те, що у Волинській обласній інфекційній лікарні закінчився кисень для хворих на коронавірус. Кисневозалежних хворих евакуйовують у «ковідний госпіталь», що в Боголюбах. Одного з пацієнтів не встигли довезти до реанімації. Кисень закінчився у ліфті. 56-річного чоловіка реанімували, після чого він втрапив у стан коми

Також зазначимо, що за минулу добу в Україні зафіксували новий максимум смертності від коронавірусу (помер 421 пацієнт), на Волині – вісім летальних випадків.